Onze toegevoegde waarde

PALI Group staat wereldwijd bekend als betrokken veehandelsonderneming en vleesproducent. We hebben een toegevoegde waarde op het product, omdat we het hele proces in de hand hebben. We ondersteunen en controleren de hele keten om zo te zorgen voor goede bedrijfsresultaten, prachtige kalfsvlees producten en respect voor kalveren.

  • Notering vleeskalveren
  • Week 22
  • Jong rosé <8 mnd: € 5,08
  • Rosé >8 mnd : € 5,10

Verbindende rol

Dankzij onze verbindende rol hebben we een toegevoegde waarde voor al onze partners in de schakels. We kunnen kalverhouderijen van A tot Z ondersteunen en begeleiden, zoals met het verrichten van I&R-meldingen. We hebben direct contact met voerfabrikanten, met onze slachterij en uitbeenderij van Vitelco en we weten wat de wensen zijn vanuit de kalfsvlees productie. Door onze kennis en ervaring kunnen we onze vaste partners op zo'n manier adviseren dat zij hun houderij optimaal kunnen inrichten. Klik hieronder op de verschillende onderdelen & ontdek onze rol in de hele keten...

In- en verkoop

Wij kopen en verkopen nuchtere kalveren, starters, blank en (jong) rosé vleeskalveren, stiertjes en runderen van een constant hoge kwaliteit. We leveren op reguliere basis aan kalverhouderijen, vleesveehouderijen en veehandelaren.

Lees meer over de in- en verkoop van kalveren.

Houderij

PALI Group onderhoudt nauwe contacten met de kalverhouderijen. We vervullen daarbij ook een ondersteunende en adviserende rol. Daarnaast hebben we eigen starter-, rosé en blank vlees houderijen onder contract staan. Dit om het proces zo optimaal mogelijk in te kunnen vullen én een uniforme, hoge kwaliteit te garanderen.

Lees meer over de kalverhouderij.

Transport

We verzorgen zelf al het transport van en naar de houderijen en naar de slachterijen. We hebben daar vaste, professionele chauffeurs voor en eigen, speciaal geconditioneerde vrachtwagens.

Lees meer over ons veetransport.

Slachterij

PALI Group heeft een eigen professionele slachterij. Deze Vitelco kalverslachterij draait het hele jaar door en verwerkt jaarlijks zo'n 400.000 dieren. Op dezelfde locatie zit ook een uitbeenderij.

Lees meer over onze kalverslachterij.

Uitbeenderij

Naast een slachterij heeft PALI Group ook een eigen uitbeenderij voor kalfsvlees. In de uitbeenderij van Vitelco verwerken we meteen de dag na de slacht de kalveren tot kalfsvlees zonder been.

Lees meer over onze uitbeenderij.

Vrieshuis

Voor het invriezen van kalfsvlees producten maken we gebruik van Vrieskade, het eigen koel- en vrieshuis van PALI Group. Dit vrieshuis heeft altijd voldoende invriescapaciteit en het bevindt zich op dezelfde locatie als de slachterij en de uitbeenderij.

Lees meer over ons vrieshuis.

Looierij

De kalfshuiden en vellen die beschikbaar komen als bijproduct van het slachtproces, zijn nog mooie grondstoffen voor lederproducten. Bij Vitelco Leather, onderdeel van PALI Group, maken we er hoogwaardig kalfsleer van.

Lees meer over Vitelco Leather.

Verkoop kalfsvlees

De kalfsvlees producten van Vitelco verkopen we over de hele wereld. Omdat ons afzetgebied zo groot is, hebben we continu behoefte aan slachtkalveren van de juiste kwaliteit. Onder de schakel 'in- en verkoop' vindt u meer informatie over de verkoop van levend vee.

Lees meer over de verkoop van kalfsvlees.