Geiten

Partner in livestock Kalveren, varkens en geiten

Veehouders, handelaren en slachterijen kunnen rekenen op PALI Group. We zorgen voor een perfecte afstemming tussen vraag en aanbod van de dieren en regelen alle praktische zaken in de keten voor kalfs-, varkens- en geitenvlees.

  • Kalveren

    Kalveren

  • Varkens

    Varkens

  • Geiten

    Geiten

Ervaren partner in de geitenvleesketen

PALI Group is uitgegroeid tot één van de grootste partners in de Nederlandse geitenbranche. We zorgen er op een professionele en verantwoorde manier voor dat mensen kunnen genieten van hoogwaardige geitenvleesproducten.

Inkoop geiten

PALI Group koopt al meer dan dertig jaar slachtgeiten van Nederlandse geitenhouderijen. Onze ervaring benutten we om geitenhouders te adviseren en ze op basis van vraag en aanbod een goede prijs te bieden.

Lees meer

Inkoop

Geitenhouderij

Nederlandse geitenhouderijen kunnen rekenen op de persoonlijke ondersteuning en adviezen van PALI Group. Daarvan profiteren ze bij hun zorg voor de dieren en het behalen van de beste rendementen.

Geitenhouderij

Transport

Het transport van de geiten en geitenvleesproducten doen we veelal zelf. Bijvoorbeeld met onze speciaal geconditioneerde veewagens en ons team vaste chauffeurs. PALI Logistics houdt hierbij alles in de hand.

Lees meer

PALI Logistics

Geitenslachterij

Het slachten van de geiten laten we doen door zorgvuldig geselecteerde partners. Het verpakken en eventueel invriezen van het geitenvlees verzorgen we zelf.

Geitenslachterij

Ons vrieshuis

In ons eigen vrieshuis in ’s-Hertogenbosch vriezen we geitenvlees in via tunnelvriezen of plaatvriezen. Beide manieren gebeuren razendsnel waardoor de kwaliteit van het vlees gewaarborgd blijft.

Ons vrieshuis

Verkoop geitenvlees

Onze geitenvleesproducten verkopen we via Vitelco, één van onze bedrijven binnen PALI Group. Met meerdere vestigingen in Europa leveren we onze producten aan klanten wereldwijd.

Lees meer

Verkoop