Kalveren

Partner in livestock Kalveren, varkens en geiten

Veehouders, handelaren en slachterijen kunnen rekenen op PALI Group. We zorgen voor een perfecte afstemming tussen vraag en aanbod van de dieren en regelen alle praktische zaken in de keten voor kalfs-, varkens- en geitenvlees.

  • Kalveren

    Kalveren

  • Varkens

    Varkens

  • Geiten

    Geiten

“PALI Group is actief betrokken bij de hele keten. Van inkoop van de dieren tot de verkoop van het vlees. En álles wat daartussen zit.”
Onno Hidding, divisiemanager veehouderij

Regisseur van de kalfsvleesketen

PALI Group staat wereldwijd bekend als producent van eersteklas kalfsvleesproducten. Onze toegevoegde waarde zit hem in ons partnerschap met leveranciers, kalverhouders, handelaren en klanten. We begeleiden ze met vaste contactpersonen bij de in- en verkoop zodat vraag en aanbod naadloos op elkaar aansluiten. Wat we ook doen: de kalverhouderij ondersteunen. Zo stellen we desgewenst voerschema’s op. Of verzorgen de identificatie- en registratieadministratie. Verder regelen we het transport en voeren we de slacht en de verwerking van het kalfsvlees uit.

In deze hele keten houden we de regie. We zitten bovenop de kwaliteit, met respect voor mens, dier en omgeving. Zo zorgen we samen met onze ketenpartners voor optimale condities en een prachtig eindresultaat.

Inkoop kalveren

Wij kopen dagelijks jonge kalveren in. Deze verkopen we na een strenge selectie door aan kalverhouderijen of we plaatsen ze bij aangesloten kalverhouders waar de dieren onder de beste omstandigheden opgroeien.

Lees meer

In- en verkoop

Kalverhouderij

Onze kalveren groeien op bij gecertificeerde kalverhouderijen. Sommige zijn van onszelf, met anderen hebben we een contract. Ook vrije kalverhouderijen kunnen natuurlijk op ons rekenen.

Lees meer

Hoogwaardige

Transport

Het transport van de kalveren en kalfsvleesproducten doen we veelal zelf. Bijvoorbeeld met onze speciaal geconditioneerde veewagens en ons team vaste chauffeurs. PALI Logistics houdt hierbij alles in de hand.

Lees meer

PALI Logistics

Onze kalverslachterij

Binnen PALI Group hebben we in ‘s-Hertogenbosch onze eigen, professionele Vitelco-kalverslachterij. Deze draait het hele jaar door. Onze vakmensen verwerken hier respectvol en secuur jaarlijks 350.000 dieren.

Lees meer

Gespecialiseerde

Onze uitbeenderij

Naast een kalverslachterij heeft PALI Group in ’s-Hertogenbosch ook een eigen uitbeenderij voor kalfsvlees. Zo verwerken we de kalveren een dag na de slacht meteen tot kalfsvleesproducten met en zonder been.

Lees meer

Dagelijks vers

Ons vrieshuis

Ons eigen vrieshuis in ’s-Hertogenbosch heeft een opslagcapaciteit van 45.000 vierkante meter en een invriescapaciteit van 150 ton vlees per dag. Het invriezen gebeurt direct na de slacht of verwerking van het vlees. Onze klanten bepalen op welke manier we dat doen: via tunnelvriezen of plaatvriezen. Beide manieren gebeuren razendsnel waardoor de kwaliteit van het vlees gewaarborgd blijft.

Ons vrieshuis

Onze looierij

Kalfshuiden en vellen zijn bijproducten van het slachtproces. Die gooien we niet weg, maar gaan naar Vitelco Leather, onderdeel van PALI Group. Daar maken we er hoogwaardig kalfsleer van. Zo helpen we mee aan een circulaire keten.

Lees meer

Onze looierij

Verkoop kalfsvlees

Onze kalfsvleesproducten vinden hun weg naar klanten in de hele wereld. Vitelco, onderdeel van PALI Group, zorgt daarvoor. We verkopen het vlees zoals onze klanten wensen. In grote volumes. In wisselende snitten. Geportioneerd of kant-en-klaar.

Lees meer

Zoveel klanten,

PALI Group kalveren in cijfers

Onze activiteiten in de productie van kalfsvlees leveren cijfers op waar we trots op zijn. Ze zijn het resultaat van een sterke krachtenbundeling met onze partners in de keten. Van goede en betrokken medewerkers. En van de ambitie onze klanten op een verantwoorde manier te voorzien van eersteklas kalfsvleesproducten.

60

contract­kalverhouderijen

12

specialisten kalverhouderij

20

veewagen­combinaties

6.500

slachtingen per week

Gehele keten

in eigen beheer

PALI Group kalveren in cijfers