Varkens

Partner in livestock Kalveren, varkens en geiten

Veehouders, handelaren en slachterijen kunnen rekenen op PALI Group. We zorgen voor een perfecte afstemming tussen vraag en aanbod van de dieren en regelen alle praktische zaken in de keten voor kalfs-, varkens- en geitenvlees.

  • Kalveren

    Kalveren

  • Varkens

    Varkens

  • Geiten

    Geiten

Regisseur van de varkensvleesketen

PALI Group drukt een stevig stempel op de varkensvleesmarkt in Europa en daarbuiten. We zorgen voor het hele traject. Van de inkoop van biggen, vleesvarkens en slachtzeugen tot de verkoop van hammen, middel, bacon en andere vleesspecialiteiten.

Onze biggen en varkens staan bekend om hun kwaliteit en goede gezondheid. Dat is te danken aan de aandacht voor dierenwelzijn en voeding. Wij zitten daar als ketenregisseur bovenop. We gaan een partnerschap aan met varkenshouders en handelaren. We ondersteunen ze bij de inkoop en in de zorg voor de biggen en varkens. Daarnaast regelen we het transport. Verder houden we slacht en verwerking van varkensvlees in eigen hand. Zo zorgen we, met respect voor mens, dier en omgeving, voor een prachtig eindresultaat. Samen met onze ketenpartners.

Inkoop varkens

Wij kopen al meer dan zestig jaar varkens in. Onze ervaring benutten we om in deze dynamische sector te bemiddelen en vraag en aanbod naadloos op elkaar af te stemmen.

Lees meer

Inkoop

Varkenshouderij

PALI Group is de vaste partner van veel varkenshouders. Zij kunnen rekenen op onze persoonlijke ondersteuning en adviezen om de beste rendementen te halen.

Lees meer

Hoogwaardige

Transport

Het transport van de varkens en varkensvleesproducten doen we veelal zelf. Bijvoorbeeld met onze speciaal geconditioneerde veewagens en ons team vaste chauffeurs. PALI Logistics houdt hierbij alles in de hand.

Lees meer

PALI Logistics

Varkensslachterij

Het slachten van onze varkens laten we doen door zorgvuldig geselecteerde partners. Het uitbenen, uitsnijden, verpakken en eventueel invriezen van het varkensvlees verzorgen we geheel in eigen huis. 

Varkensslachterij

Onze uitbeenderij

In de PALI Meat-uitbeenderij in Oss ontdoen we een deel van de varkens na de slacht van alle been. Desgewenst snijden we het verse, uitgebeende vlees ook op snit. Zo bedienen we met ons assortiment varkensvlees nóg meer klanten.

Lees meer

Dagelijks vers

Verwerking

Naast varkensvlees met en zonder been bieden we bij PALI Meat ook zogenoemde klantspecifieke producten aan. Het gaat om varkensvlees waarbij de klant mag zeggen hoe we het vlees verwerken. Onze specialiteit in deze categorie is gezouten en traditioneel gerookte bacon.

Lees meer

Speciale verwerkingswensen?

Ons vrieshuis

Ons eigen vrieshuis in ’s-Hertogenbosch heeft een opslagcapaciteit van 45.000 vierkante meter en een invriescapaciteit van 150 ton vlees per dag. Het invriezen gebeurt direct na de slacht of verwerking van het vlees. Onze klanten bepalen op welke manier we dat doen: via tunnelvriezen of plaatvriezen. Beide manieren gebeuren razendsnel waardoor de kwaliteit van het vlees gewaarborgd blijft.

Ons vrieshuis

Verkoop varkensvlees

Met been, zonder been of op maat verwerkt: onze varkensvleesproducten vinden hun weg naar klanten in de hele wereld. We leveren in grote volumes. In wisselende snitten. Geportioneerd of kant-en-klaar. Het is maar net wat onze klanten wensen.

Lees meer

Zoveel klanten,

PALI Group varkens in cijfers

Onze activiteiten in de productie van varkensvlees leveren cijfers op waar we trots op zijn. Ze zijn het resultaat van een sterke krachtenbundeling in de keten. Van goede en betrokken medewerkers. En van de ambitie onze klanten op een verantwoorde manier te voorzien van eersteklas varkensvleesproducten.

25.000

varkens verhandeld per week

15.000

ton geproduceerd vlees per jaar

Gehele keten

in eigen beheer

PALI Group varkens in cijfers