Dagelijks vers

Dagelijks vers uit eigen uitbeenderij

In onze moderne uitbeenderij maken wij de kalfsvleesproducten dagelijks vers op maat. We selecteren de snitten op kleur en gewicht. We kunnen zelfs per individueel kalf bepalen hoe we het dier verdelen. Zo kun je altijd op maatwerk rekenen, óók als het om kleinere volumes gaat.

Traceerbaar tot in de doos

In onze uitbeenderij blijven de onderdelen van een kalf in de hele lijn bij elkaar. Eenmaal uitgebeend voorzien we elk onderdeel direct van een etiket. Zo weten we precies van welk kalf het stuk vlees komt. En zo weet jij dat ook. Die traceerbaarheid garanderen we zelfs tot in de doos.

Geautomatiseerde instructies

Uitbenen blijft mensenwerk, ook bij Vitelco. Daar hebben we professionele uitbeners voor, echte vakmensen die precies weten wat ze doen. Ze worden hierbij geholpen door geautomatiseerde instructies per individueel kalf. Die instructies zijn voor onze uitbeners inzichtelijk via beeldschermen op hun werkplek. Daarop kunnen ze zien hoe ze elk stuk moeten snijden en wat exact de gewenste snit is. Deze geautomatiseerde aansturing werkt efficiënt, vermindert fouten én maakt maatwerk mogelijk.

Controle op kwaliteit

Onze geautomatiseerde processen resulteren na afloop van het uitbenen in het juiste etiket op het juiste product. Verder controleren we hier standaard of het werk volgens alle instructies is uitgevoerd. Omdat we alle data bij de hand hebben, nemen we meteen de kwaliteitscontroles op het snitwerk mee. Belangrijk, want bij Vitelco garanderen we onze klanten kwaliteit. Met deze procedures zorgen we daarvoor. Goed en efficiënt.

Verpakt zoals jij het wilt

Het verpakken van de kalfsvleesproducten zonder been hoort er ook bij. Dat doen we met zorg en met de juiste verpakkingen voor optimale versheid. We bieden een reeks aan mogelijkheden. Een greep:

  • in dozen of kratten
  • vacüum verpakt
  • ingevroren of gekoeld
  • geportioneerd of in grote volumes

In een persoonlijk gesprek horen we graag je wensen. Dan zorgen wij voor de meest geschikte oplossing.

Benieuwd naar onze maatwerk­mogelijkheden?