Een persoonlijke partner voor alle partijen

PALI Group is internationaal actief als betrokken partner van veehouders, handelaren en slachterijen van kalveren, varkens en geiten. Wij zorgen voor een perfecte afstemming tussen vraag en aanbod, zodat het juiste vee op de juiste plaats komt.

Samenwerking in de hele keten

Als partner van alle partijen in de keten, kan PALI Group continu de controle over alle schakels houden. Op deze manier bewaken we de processen en kunnen we de allerbeste kwaliteit garanderen. Samen gaan we voor optimale condities en goede eindresultaten.

Varkens

Kalveren

We werken nauw samen met kalverhandelaren en kalverhouders en we verzorgen het transport, de slacht en de productie van de beste kalfsvlees producten.

Meer over onze keten voor kalveren
Varkens

Varkens

Wij kopen én verkopen biggen, vleesvarkens en slachtzeugen. We zorgen voor de beste bemiddeling en het transport. Ook kunnen we halffabricaten op maat leveren.

Meer over onze keten voor varkens
Varkens

Geiten

Wij zijn de perfecte partner voor de inkoop en verwaarding van slachtgeiten.

Meer over onze rol in de geitenketen
veehandel-begeleiding en advies-DTZ6039.jpg

Begeleiding & advies

PALI Group heeft ervaren medewerkers in huis die ervoor zorgen dat onze afnemers en leveranciers - in het hele traject van de productieketen - persoonlijke begeleiding en passend advies krijgen. Zo bieden we ook ondersteuning bij het samenstellen van voerschema’s en opzet- en afleverdata. Samen streven we naar optimalisatie van de algemene kwaliteit en de dierengezondheid. We gaan daarbij voor een hoger rendement, technisch én economisch.

Vaste contacten

We werken veel met vaste contactpersonen. Zo kunt u rekenen op bekende, vertrouwde gezichten bij PALI Group. En andersom leren onze mensen uw organisatie ook goed kennen. Het voordeel: ze kunnen u beter adviseren en gericht met u meedenken.

veehandel-vaste contacten_DTZ6886.jpg

veehandel-vraag en aanbod-koppelen-DTZ5630.jpg

Vraag & aanbod

Onze professionals proberen vraag en aanbod heel gericht aan elkaar te koppelen. Met de slachterijen en andere afnemers kijken ze waar zij behoefte aan hebben en samen met de veehouders kijken ze hoe die hier goed op in kunnen springen.

Actuele slachtinformatie

In de productieketen is actuele informatie en vlotte communicatie van cruciaal belang. Om de kwaliteit continu te bewaken, de bedrijfsvoering te optimaliseren én om snel te kunnen schakelen als dat nodig is.

Op PALI Data geven we de leveranciers van de dieren snel alle slachtinformatie. Denk hierbij aan de classificatie en het gewicht van het dier, maar ook aan de resultaten van een eventueel karkas- of orgaanonderzoek.

Pali-Data.png

veehandel-eigen transport-DTZ6667.jpg

Eigen transport

PALI Group zorgt zelf voor het vervoer van levend vee. Onze chauffeurs zijn hier speciaal voor opgeleid en onze eigen, geconditioneerde vrachtwagens voldoen aan alle wensen en eisen van deze tijd.

Lees meer over ons veetransport

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze specialist

André Schouten

Backoffice medewerker
T: +31 73 624 20 13 E: a.schouten@paligroup.nl