We zorgen voor de beste kwaliteit

Bij PALI Group gaan we voor tevreden klanten, een optimale samenwerking in de keten, een respectvolle benadering voor dier en milieu én natuurlijk de beste kalveren, varkens, geiten en vleesproducten. Door onze gestroomlijnde en doordachte manier van werken kunnen we een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

kwaliteit-registratie-DTZ6514.jpg

Betrouwbaar & transparant

We beheersen de kwaliteit binnen alle schakels in de keten. Hierbij hanteren we strenge regels ten aanzien van de gezondheid en het welzijn van de dieren. Onze interne kwaliteitsdienst ziet erop toe dat wij en onze ketenpartners aan alle internationale voorwaarden voldoen voor hygiëne, productcontrole, productkwaliteit en exporteisen. Onze dieren en vleesproducten zijn door de unieke identificatie & registratie te allen tijde terug te voeren naar de oorsprong.

Onafhankelijke controles & certificaten

Diverse onafhankelijke instanties controleren onze werkwijze en producten. Zo voeren het KIWA KDS (Kwaliteitskeuring Dierlijke Sector) en KIWA CBS (Centraal Bureau Slachtveediensten) dagelijks de officiële vleeskeuring en classificatie uit van de karkassen in de slachterij.

Bovendien ziet de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA) toe op de veiligheid van de voedselketen en de gezondheid van de dieren. Zo weet u zeker dat onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

PALI Group voldoet aan de strenge eisen van diverse kwaliteitsmerken:

Oormerk.png

Kwaliteitscertificaten

PALI Group voldoet aan de strenge eisen van de volgende kwaliteitsmerken - klik op de logo's om de certificaten te downloaden:

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze specialist:

René Steinmeijer DVM

KAM Coördinator
T: +31 73 624 20 20 E: r.steinmeijer@paligroup.nl