Gespecialiseerde

Gespecialiseerde slachterij

In Geldrop staat onze eigen slachterij, gespecialiseerd in de slacht van vleesvarkens. Hier verwerken we conform de voorschriften in dierenwelzijn en hygiëne tot 15.000 vleesvarkens per week. Dat doen we vijf dagen in de week. Het uitleveren van vlees doen we zelfs zes dagen per week.

Vers uit eigen snijderij

Bij de slachterij hebben we ook een eigen uitsnijderij. Hier verwerken we de dieren een dag na de slacht meteen tot varkensvlees zonder been. Onze medewerkers maken de producten hier vers op maat, volgens de specificaties van onze klanten.

Kwaliteit en zekerheid

Wij bewaken continu onze kwaliteit. We werken in onze slachterij volgens de strikte regels van alle keurmerken en komen alle geldende wet- en regelgeving na. Onze productielocaties voldoen aan de Europese en nationale wetgeving en ons slachtproces staat onder permanent toezicht van de NVWA. Daarnaast zijn we BRC- en IFS-gecertificeerd. Daardoor ben je als klant verzekerd van topkwaliteit.

Meer weten over onze professionele slachterij?