PALI Logistics Eigen wagenpark, vertrouwde chauffeurs

PALI Logistics vervoert veilig en verantwoord zowel vee als vleesproducten. Ons wagenpark is daarop toegerust, onze chauffeurs zijn onze ambassadeurs. Goed opgeleid, communicatief vaardig en gespitst op dierenwelzijn en productveiligheid. Al miljoenen kilometers lang.

Korte communicatielijnen

Het vervoeren van kalveren, varkens en geiten doen we veelal zelf. Zo houden we grip op de kwaliteit van het transport. We zorgen voor korte communicatielijnen met handel en veehouderij. Afspraak is afspraak en het vervoer verloopt stipt en efficiënt.

Deze kenmerken zie je ook terug in ons ander specialisme: koeltransport. Hier is persoonlijke communicatie en nauwe afstemming met onze klanten troef. Met moderne koeltrailers zorgen we ervoor dat we onze producten veilig en verantwoord bij ze afleveren. Altijd op tijd. Altijd op de juiste plaats.

Optimale vervoerscondities

Ons wagenpark voor het transporteren van dieren bestaat voornamelijk uit dichte, geconditioneerde veewagens. Daarmee vervoeren we onze kalveren, varkens en geiten onder de meest optimale omstandigheden, zonder invloeden van buitenaf. Daardoor verloopt het reizen rustiger.

Professioneel en diervriendelijk

Om het dierenwelzijn tijdens het vervoer verder te optimaliseren, beschikken onze vrachtwagens over een drinkinstallatie, ventilatiesystemen en ontsmettingssystemen. Voor het vervoer zijn we QLT-gecertificeerd – en daarmee aantoonbaar professioneel en diervriendelijk in de wijze waarop we ze vervoeren.

Vervoer in beeld

Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met boordcomputers. Die geven onze planners 24/7 inzicht in de status van ritten, de locatie van de voertuigen en geladen/geloste vrachten. Daarmee zijn onnodige kilometers verleden tijd en verkleinen we meteen onze CO2-voetafdruk.

Erkende EU-controlepost

Als dieren lang onderweg zijn, is een tussenstop verplicht. Die mag alleen worden gemaakt bij een erkende controlepost. PALI Group heeft een eigen controlepost in Oud-Turnhout in België, voorzien van het Europees erkende High Quality Control Post (HQCP)-kwaliteitslabel. De controlepost beschikt over extra voorzieningen zoals een weegbrug en een ruime reiniging- en ontsmettingsplaats.

Gebruik maken van de PALI Group-controlepost (Arselt 32, 2360 Oud-Turnhout, België. Registratienummer: BE-SP125), weegbrug en reinigings- en ontsmettingsfaciliteiten? Dat kan. Neem contact op met Wil Strik, e-mail: w.strik@paligroup.nl of bel +31 6 51 55 88 40.

PALI Logistics in cijfers

20

veewagencombinaties

31

koeltrailers

3,3

miljoen kilometers

50

eigen chauffeurs

Transport

in eigen beheer

PALI Logistics in cijfers
Meer weten over ons hoogwaardig transport?