Doe mee aan onze vlogwedstrijd en maak kans op mooie prijzen!

Trots op de sector!

PALI Group bestaat dit jaar 60 jaar en daar zijn we trots op! Trots op ons familiebedrijf waar inmiddels ook de derde generatie werkzaam is, trots op onze medewerkers, maar zeker ook trots op u als ondernemer in onze mooie sector.

En wat is er nu mooier om ook aan de rest van Nederland te laten zien hoe mooi onze sector is. Daarom vragen wij u om Nederland een kijkje te laten nemen in uw bedrijf en wel op een manier die helemaal past in deze tijd …. via een vlog!

Dus daag uw kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes of buurkinderen uit om een vlog te maken waarin zij laten zien waarom we met z’n allen zo trots zijn op onze sector!

60 jaar.jpg

Vlog ipad 370x316.jpg

Maak kans op mooie prijzen!

Plaats jouw vlog vóór 16 juni 2019 op een Facebookpagina, met de hashtag #PALIGroup en maak kans op één van de te gekke prijzen!

De twee vlogs die het meest gedeeld en geliked worden winnen een gave prijs!

In de categorie kids tot en met 12 jaar: Apple iPad
Voor de jongeren van 13 tot en met 18 jaar: iPhone 6S

Spelregels

 • Jouw vlog duurt minimaal 1 minuut en maximaal 3 minuten.
 • Stel jezelf voor, zodat we weten hoe oud je bent en wat jouw relatie met het bedrijf is waar je je vlog opneemt.
 • Plaats jouw vlog vóór 16 juni 2019 op jouw Facebookpagina, met de hashtag #PALIGroup. Heb je zelf geen Facebookpagina, laat dan je ouders of een andere volwassene jouw vlog op zijn/haar Facebookpagina plaatsen.
 • Alle kinderen tot en met 18 jaar mogen deelnemen aan deze vlogwedstrijd.
 • Vraag je ouders/een volwassene om toestemming voor deelname en het openbaar plaatsen van je vlog op je eigen Facebook profiel. Deelnemers zonder toestemming kunnen uitgesloten worden van de vlogwedstrijd.
 • Op 1 juli 2019 worden de prijswinnaars bekend gemaakt en zullen de prijzen z.s.m. daarna uitgereikt worden.
Spelregels.jpg (1)

VLOGTIPS

 1. Overleg met je ouders / een volwassene
  Laat je ouders / een volwassene weten dat je een vlog wilt maken. Als zij dit goed vinden kunnen ze misschien ook wel met je meedenken of een rol spelen in jouw vlog. Maak er samen een leuk project van!
 2. Maak een plan
  Bedenk hoe je het maken van je vlog wilt gaan aanpakken. Ga je jezelf filmen (selfie video) of laat je dit door iemand anders doen? Wat ga je vertellen en laten zien? En wat juist niet? Wanneer ga je de vlog maken?
 3. Let op het licht
  Als je met je rug naar de zon staat, is je gezicht op de camera niet goed te zien. Jij wordt dan helemaal donker, terwijl het achter je heel licht is. Dat wordt ook wel tegenlicht genoemd. Let dus goed op het licht voordat je gaat filmen.
 4. Oefenen!
  Oefen eerst een (paar) keer zonder camera. Maak eventueel een spiekbriefje. Dan is de echte vlog maken straks zo gebeurd!
 5. 1, 2,3… Actie
  Is het mooi weer buiten? Heb je een passende outfit aan? Zit je haar goed? Dan kun je van start gaan met het schieten van de vlog. Zorg dat je zelf helemaal op de video staat met je gezicht. Mensen moeten wel zien hoe jij eruit ziet. En wees jezelf!
 6. Tevreden?
  Kijk je vlog terug. Vind je het goed gelukt en heb je alles verteld/laten zien wat je wilde? Laat je ouders/een volwassene ook meekijken en als iedereen er blij mee is publiceer je ‘m op Facebook. Vergeet de hashtag #PALIGroup niet!
 7. Likes scoren!
  Bedenk hoe je zoveel mogelijk likes kunt halen en hoe je ervoor kunt zorgen dat heel veel mensen jouw vlog delen. En wie weet…. Misschien ga jij er dan wel met een van de prijzen vandoor!