Aparte varkensslachterij

Op onze locatie in ’s-Hertogenbosch hebben we al heel lang een eigen kalverslachterij. Sinds 2016 hebben we op een aparte locatie (in Geldrop) ook een eigen varkensslachterij. Alle varkensvlees producten die wij leveren komen van vleesvarkens die we zelf op een respectvolle manier slachten in deze slachterij.

Maatwerk & vakmanschap

De varkensslachterij in Geldrop staat voor vakmanschap en een persoonlijke aanpak. Dankzij de omvang van onze slachterij kunnen wij perfect op klantwensen inspelen. We staan dicht bij de klant, kunnen ons proces beter beheersen en we garanderen er de exacte aflevering van het vlees van de aangegeven varkens.

We slachten vijf dagen per week en kunnen op zes dagen vers uitleveren.

PALI Geldrop-Maatwerk-slachten-varkens_DTZ4678.jpg
PALI Geldrop-kwaliteit-varkensslachterij_DTZ4877.jpg

Kwaliteit & zekerheid

Tijdens de hele keten bewaken we de kwaliteit. We werken in de slachterij dan ook volgens de strikte regels van alle keurmerken. Hier kunt u meer over lezen onder het kopje Kwaliteit.

We voldoen aan alle Europese en nationale wetgeving en onze locatie in Geldrop voldoet aan alle huidige eisen. Ons slachtproces staat onder permanent toezicht van de NVWA en we zijn BRC en IFS gecertificeerd. Onze klanten in de vleesverwerkende industrie kunnen er zeker van zijn dat al onze producten van topkwaliteit zijn.


Traceerbaarheid

Het Sanco TRACES systeem van de EU maakt inzichtelijk welke dieren op welke veewagen onderweg zijn in Europa. Het systeem laat zien waar de dieren vertrokken zijn en waar ze naar toe gaan en wat eventueel de halteplaats is. Op het moment van vertrek weet de ontvanger zelfs al wat er gaat komen.

Alle diernummers staan in het digitale certificaat van het Sanco TRACES systeem. Voor PALI Geldrop gebruikt u code NL 214.

logo-EU-370.jpg
Locatie_site.jpg

Contact

BEZOEKADRES
Industriepark 10
5663 PG Geldrop (NL)

POSTADRES
Postbus 367
5201 AJ 's-Hertogenbosch (NL)

T
+31 88 633 08 00
E sales@palimeat.com


Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze specialist:

John Poel

Commercieel Directeur vlees
T: +31 88 633 08 00 E: j.poel@palimeat.com