Verkoop geiten(lams)vlees

Als geitenlammeren zo’n 10-12 kilo wegen gaan ze naar de slachterij. Wij werken daarvoor samen met gespecialiseerde partners. Van de slachterij krijgen we vervolgens karkassen terug. Bij Vitelco – onderdeel van PALI Group – worden de vleesproducten dan verwerkt en verkocht. We verpakken wat we direct vers kunnen verkopen in dozen. Eventueel kunnen we ook producten van geiten(lams)vlees invriezen in ons eigen vrieshuis.

geitenlamsvlees.jpg

Een echte delicatesse

Geitenlamsvlees is afkomstig van jonge geiten (bokken). Het vlees is jong, mals en een echte delicatesse. De dieren hebben alleen nog maar melk gehad, dus het vlees is blank van kleur. Het is een hoogwaardig product en zelfs exclusiever dan blank kalfsvlees. Vooral in Zuid-Europa is het een gewild product.

Ons geitenlamsvlees is via Vitelco in verschillende snitten verkrijgbaar.


Sterkere smaak

Geitenvlees is afkomstig van moederdieren. Door de grote hoeveelheden ruwvoer en granen is de structuur van geitenvlees anders dan dat van geitenlamsvlees. Het vlees heeft een sterkere, meer robuuste smaak. Deze ontwikkelde, specifieke smaak heeft een heel eigen karakter, net als bij wild het geval is.

 

Verkoop-geiten(lams)vlees-robuuste smaak.jpg

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met onze specialist:

Bertjan Verschuren

Accountmanager geiten(lams)vlees
T: +31 73 624 20 60 E: b.verschuren@vitelco.nl