Slachtgeiten

PALI Group is actief in de hele keten. We zijn betrokken bij de inkoop van slachtgeiten van Nederlandse geitenhouderijen en zorgen voor de optimale verwaarding van de geiten. We doen veel in eigen beheer en daardoor houden we de lijnen kort. We kunnen de processen goed begeleiden en daarmee garanderen we het dierenwelzijn en een hoogwaardig eindproduct.

Opgave levering geiten

Persoonlijk contact

PALI Group is een van de grootste partners voor de Nederlandse geitenbranche. We waren er al bij toen zo'n dertig jaar geleden de eerste houderijen werden opgezet voor jonge bokken. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen we geitenhouders heel gericht en persoonlijk adviseren om zo goede, gezonde dieren te leveren. Klik hieronder op de verschillende onderdelen & ontdek onze rol in de hele keten...

Inkoop

Wij kopen slachtgeiten van de primaire houderij waarmee we nauwe contacten onderhouden.

Lees meer over de in- en verkoop van geiten.

Transport

We verzorgen al het transport van en naar de houderijen en naar de slachterijen. We hebben daar vaste, professionele chauffeurs voor en eigen, speciaal geconditioneerde vrachtwagens.

Lees meer over ons veetransport.

Slachterij

We slachten de geiten niet in onze eigen slachterij, maar bij nauwkeurig geselecteerde partners. Het verpakken en eventueel invriezen verzorgen we wel zelf.

Looierij

De huiden die beschikbaar komen als bijproduct van het slachtproces, zijn nog mooie grondstoffen voor lederproducten. We verkopen ze aan een gespecialiseerde looierij.

Verkoop

Ons geitenvlees verkopen we via Vitelco. Dit onderdeel van PALI Group heeft een zeer uitgebreid netwerk met meerdere verkoopvestigingen in Europa.

Lees meer over de verkoop van geitenvlees.