Hoogwaardige

Hoogwaardige varkenshouderij

PALI Group is de vaste partner van een groot aantal varkenshouders. Het zijn allemaal ondernemers met een hart voor varkens. En bij wie ‘vakmanschap’ in de genen zit. Ze kunnen rekenen op onze ondersteuning en advisering om de beste rendementen te behalen. Daarvoor hebben we met al onze varkenshouderijen intensief contact.

Gezonde dieren, hoge kwaliteit

Het verband tussen gezonde varkens en een goede kwaliteit van het varkensvlees staat onomstotelijk vast. Daarom willen we dat onze varkens gedurende hun leven onder de beste omstandigheden opgroeien. Hiervoor werken we nauw samen met dierenartsen, voerfabrikanten en andere toeleveranciers. Alle kennis over voeding en leefomstandigheden delen we met onze varkenshouders. Zo streven we samen naar een hoge mate van dierenwelzijn.

‘We spreken elkaar!’

PALI Group is van de korte lijnen en het persoonlijke contact. Van ‘afspraak is afspraak’ en transparantie. Varkenshouders kunnen dan ook rekenen op een snel antwoord op al hun vragen. Daarvoor staan onze vaste teams van adviseurs en vakspecialisten dagelijks paraat. Ook het standaard terugkoppelen van gezondheidsoverzichten hoort bij onze dienstverlening. Net zoals af en toe een informeel belletje, gewoon om te horen hoe het gaat. En als het even kan, gaan we bij ze langs. Voor advies, ondersteuning of om bij te praten.

Benieuwd naar onze bijdrage aan een gezonde varkens­houderij?