Oud-schaatser Gianni Romme aan de slag op de boerderij

Oud-schaatser Gianni Romme aan de slag op de boerderij

Een goede ronde maken? Dat is oud-schaatser én tweemalig gouden olympiër Gianni Romme wel toevertrouwd. Maar of dit ook lukt op de boerderij?

Voor het RTL 4 programma 'Wie de boer niet kent' liep Gianni Romme een dag mee op de Rosé Kalverhouderij van Boer Bert Folbert te Vriezenveen waar vleeskalveren voor de PALI Group staan.

Nieuwsgierig hoe Gianni het ervan afbrengt? De aflevering zie je a.s. zaterdag 15 oktober om 17:00 uur op RTL 4. Op zondag wordt de aflevering om 13:30 uur herhaalt.

In het RTL4-programma Wie de boer niet kent, gaat presentator Jamie Trenité samen met een aantal BN’ers de boer op om alles te ontdekken wat zij – zoals veel mensen - nog niet wisten over boeren, dieren en duurzaamheid.

Wat weten we eigenlijk van het boerenleven anno 2022? In het RTL4-programma reist Jamie Trenité kriskras door Nederland. Hij bezoekt uiteenlopende boerenbedrijven met ieder hun eigen invulling aan het leven en werken op het platteland. Aan Jamie de taak om de kijker de een spoedcursus te geven en zelf ook veel te leren. Dat geldt eveneens voor de andere bekende Nederlanders.