Meer dan een kilometer 'PALI GROUP' in colonne door Den Bosch

Meer dan een kilometer 'PALI GROUP' in colonne door Den Bosch

Op 24 juni 2023 reed een colonne van 35 PALI Group-vrachtwagens dwars door Den Bosch en over de wegen rondom de stad. De sliert blauw-wit-rode koel- en veewagens telde ruim één kilometer. Daarmee was ons complete wagenpark vertegenwoordigd, samen met onze chauffeurs. Ze speelden de hoofdrol in een dronefilmpje waarvoor op deze zonnige zaterdag indrukwekkende opnames werden gemaakt vanuit de lucht.

Op de grond was de colonne PALI Group-vrachtwagens al imposant. Het perspectief vanuit de lucht is nog vele malen indrukwekkender. Nieuwsgierig naar de prachtige beelden? Bekijk hier het dronefilmpje.

Trotse chauffeurs

PALI Logistics – de transporttak van PALI Group – organiseert elk jaar tegen de zomer een gezellige middag voor collega’s. Dit jaar kozen we ervoor ons complete wagenpark mooi in beeld te brengen. De chauffeurs werkten graag aan de opnames mee. “Ze zijn allemaal erg trots op hun wagen”, verklaart Raoul Maas (divisiemanager transport) . “Sommigen geven hun truck een persoonlijk tintje door het interieur te laten stylen. En dat mag, zolang het de uniforme en professionele PALI Group-uitstraling niet in de weg staat. Ook vinden we ‘comfort’ belangrijk, zeker als je zoveel tijd in en om de vrachtwagen doorbrengt als onze chauffeurs.”

Wil jij ook de weg op met jouw eigen PALI Group-vrachtwagen? Wij zoeken nog chauffeurs. Check hier onze vacatures.