Actueel

Vier nieuwe Beter Leven Keurmerken voor PALI Group

Kwaliteit en dierenwelzijn spelen een ontzettend belangrijke rol binnen onze organisatie. Onze interne kwaliteitsdienst ziet er daarom ook dagelijks op toe dat wij en onze ketenpartners voldoen aan alle internationale voorwaarden en worden onze werkwijze en producten daarnaast ook gecontroleerd door diverse onafhankelijke instanties. Zo weet u zeker dat onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Diervriendelijke productie
Om meer diervriendelijke productie te ondersteunen en betreffende producten duidelijk herkenbaar te maken, heeft de Dierenbescherming het Beter Leven Keurmerk ontwikkeld. Dit keurmerk staat op producten waar bij de productie extra, bovenwettelijke welzijnsmaatregelen getroffen zijn. Het VITEL-oké kalfsvlees van Vitelco voldoet aan jaren aan de eisen van het Beter Leven keurmerk voor kalfsvlees met 1 ster.

Nu ook Beter Leven Keurmerken voor ons varkensslachterij en vrieshuis
Onlangs heeft het CBD controles uitgevoerd op onze varkensslachterij in Geldrop en bij ons vrieshuis in ‘s-Hertogenbosch. Op beide locaties werd gecontroleerd op naleving van de criteria van het Beter Leven keurmerk. De onafhankelijke certificatie-instelling VERIN heeft vastgesteld dat we voldoen aan alle criteria van de hieronder genoemde Beter Leven keurmerken.

Wij zijn er trots op dat alle productiebedrijven van PALI Group, nl. Vitelco voor het kalfsvlees, PALI Geldrop voor het varkensvlees en onze vrieshuis Vrieskade, beloond zijn met de Beter Leven Keurmerken. 

De certificaten
PALI Group heeft nu zes Beter Leven Keurmerken.
Beter Leven Keurmerk Varkensslachterijen – PALI Geldrop
Beter Leven Keurmerk Varkensuitsnijderijen en vleesverwerkers – PALI Geldrop
Beter Leven Keurmerk Varkenuitsnijderijen en vleesverwerkers – Vrieskade
Beter Leven Keurmerk Kalf Uitsnijderij of vleesverwerker – Vrieskade
Beter Leven Keurmerk Kalf Uitsnijderij of vleesverwerker – Vitelco
Beter Leven Keurmerk Kalf Slachterij – Vitelco

Voor meer informatie over deze of andere kwaliteitsnormen, kunt u contact opnemen met onze kwaliteitsafdeling of onze verkoopafdeling.