Actueel

Steun de kalfsvleessector

Sinds 15 maart staat ons leven behoorlijk op z’n kop. Dingen die tot de normaalste zaak van de wereld behoorden, mochten van de ene op de andere dag niet meer. Dat was en is wel even wennen. Het is echter mooi om te zien hoeveel initiatieven er zijn ontstaan om elkaar te helpen. Ook wij willen ons steentje bijdragen, en daar hebben wij úw hulp bij nodig!

De coronacrisis raakt iedereen en niet in de laatste plaats de kalfsvleessector. Doordat de horeca zijn deuren moest sluiten, is de vraag naar kalfsvlees enorm gedaald en daardoor ook de kalfsvleesprijzen. Dit heeft ook een direct effect op de kalverhouderij. Hoe kunt ú helpen?!

Heel eenvoudig, door vaker een heerlijk stukje kalfsvlees te kopen. Kalfsvlees is jong en mals, heeft een laag vetgehalte, zit boordevol vitaminen en mineralen en smaakt ook nog 'ns heerlijk. Helaas is het assortiment kalfsvlees bij de slager of supermarkt niet altijd even uitgebreid of zelfs helemaal niet verkrijgbaar. Daarom hebben wij voor u drie pakketten samengesteld die we graag bij u thuis bezorgen. U hoeft er de deur dus niet voor uit!

www.kalfsvleesonline.nl