Actueel

PALI Group nu ook GMP+ gecertificeerd

PALI Group kent een sterk geïntegreerde structuur en maakt vanuit haar rol als ketenregisseur heldere afspraken met alle schakels in de keten en bewaakt de gezondheid en het welzijn van de dieren. Om ook de levering van (meng)voeders volledig transparant te houden heeft PALI Group besloten om Paridaans en Liebregts b.v. GMP+ te laten certificeren voor deze servicegerichte handelsactiviteit.

GMP+ is dé internationale kwaliteitsstandaard die speciaal ontwikkeld is voor bedrijven die actief zijn in de diervoederindustrie ter borging van de veiligheid van de geproduceerde en verhandelde diervoeders. Bedrijven uit de diervoedersector kunnen zich GMP+ (Good Manufacturing Practices) laten certificeren, waarmee ze aantonen dat zowel de geproduceerde diervoeders als de ingrediënten voor diervoeders voldoen aan de wettelijke voorschriften en aan de bovenwettelijke eisen, overeengekomen met ketenpartijen.

Paridaans en Liebregts b.v. kan nu voor haar partners centraal veevoeders inkopen bij GMP+ gecertificeerde (meng)voederbedrijven. De levering wordt nog altijd verzorgd door de (vertrouwde) mengvoederleveranciers, facturatie wordt verzorgd door Paridaans en Liebregts b.v..

We zijn blij dat de GMP+ keten voor onze veehouders hiermee volledig gesloten is en ook onafhankelijk wordt getoetst. We danken de deelnemende veehouderijen voor het gegeven vertrouwen. Samen blijven we voor de beste resultaten gaan voor de hele keten!

Indien u vragen heeft over de GMP+ certificering, neemt u dan contact op met uw eigen contactpersoon binnen PALI Group of via info@paligroup.nl.