Actueel

PALI Group bekroond tot Best Managed Company 2015

PALI Group behoort dit jaar tot één van de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte ING en Deloitte afgelopen dinsdag 1 december bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma dat ING en Deloitte samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship / Rotterdam School of Management organiseren. PALI Group werd geprezen vanwege haar vermogen om de juiste strategische keuzes te maken, deze ten uitvoer te brengen en vervolgens te beheersen.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. PALI Group deed dit jaar voor de eerste keer mee en werd door de jury geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van PALI Group.

Best Managed Company 2015.jpg

“We beheren de volledige productieketen van kalfsvlees en gaan zelfs verder met de verwerking van de huiden tot kalfsleer. De feedback die we van Deloitte en ING krijgen op onze bedrijfsvoering biedt handvatten voor de toekomst. Het programma is zeer waardevol voor de ontwikkeling van het bedrijf. Het komende jaar zal PALI Group zich verder ontwikkelen op het gebied van strategie, beleidsvorming en uitbouw van het management.”

Willem Jorissen

Over het Best Managed Companies programma
Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordelen ING en Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl.