Actueel

BIO-certificering voor PALI Group

PALI Group kent een sterk geïntegreerde structuur en maakt vanuit haar rol als ketenregisseur heldere afspraken met alle schakels in de keten en bewaakt de gezondheid en het welzijn van de dieren. PALI Group is al jaren actief in de handel van geiten én de verkoop van geitenvlees.

Skal Biocontrole, de onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de biologische keten in Nederland, heeft PALI Group gecontroleerd en het BIO-certificaat toegekend. Met deze certificering wil PALI Group zich verder onderscheiden en streven we ernaar om ook voor de biologische geitensector de béste partner te worden.

In de afgelopen periode hebben onze verschillende handels- en productiebedrijven het BIO-certificaat behaald. Voor de handel in levende biologische (slacht)geiten is onze veehandelsorganisatie Paridaans en Liebregts b.v. gecertificeerd. De verkoop van biologisch geitenvlees verloopt via het wereldwijde netwerk van Vitelco en voor het verpakken en de opslag van biologisch geitenvlees wordt gebruik gemaakt van Vrieskade. Door de BIO-certificering van al deze bedrijven is er voor de verkoop van biologisch geitenvlees een sterke geïntegreerde keten ontstaan die vanzelfsprekend volledig transparant en traceerbaar is binnen PALI Group.

We danken al onze (biologische) geitenhouders voor het gegeven vertrouwen in PALI Group en streven ernaar om zowel voor de reguliere als voor de biologische geitenhouderijen de afzet van slachtgeiten en slachtbokken maximaal te kunnen verwaarden.

Heeft u vragen over de BIO-certificering van PALI Group, neemt u dan contact op met uw eigen contactpersoon binnen PALI Group of via geitenhandel@paligroup.nl
Bent u geïnteresseerd in (biologisch) geitenvlees, neemt u dan contact op onze verkoopafdeling via sales@vitelco.nl.