Actueel

Beter Leven keurmerken Vitelco opnieuw verlengd

Kwaliteit en dierenwelzijn spelen een ontzettend belangrijke rol binnen onze organisatie. Onze interne kwaliteitsdienst ziet er daarom ook dagelijks op toe dat wij en onze ketenpartners voldoen aan alle internationale voorwaarden en worden onze werkwijze en producten daarnaast ook gecontroleerd door diverse onafhankelijke instanties. Zo weet u zeker dat onze producten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Diervriendelijke productie
Om meer diervriendelijke productie te ondersteunen en betreffende producten duidelijk herkenbaar te maken, heeft de Dierenbescherming het Beter Leven Keurmerk ontwikkeld. Dit keurmerk staat op producten waar bij de productie extra, bovenwettelijke welzijnsmaatregelen getroffen zijn. Het Vitel-oké kalfsvlees van Vitelco voldoet al jaren aan de eisen van het Beter Leven keurmerk voor kalfsvlees met 1 ster.

Beter Leven Keurmerken kalverslachterij en uitbeenderij verlengd
Onlangs heeft het CBD controles uitgevoerd op onze kalverslachterij en in de uitbeenderij in ‘s-Hertogenbosch. Op beide afdelingen werd gecontroleerd op naleving van de criteria van het Beter Leven keurmerk. De onafhankelijke certificatie-instelling VERIN heeft vastgesteld dat we voldoen aan alle criteria en heeft de Beter Leven keurmerken van Vitelco weer voor een jaar verlengd.

Naast de kalverslachterij en uitbeenderij van Vitelco, hebben ook de andere productiebedrijven van PALI Group, nl. PALI Geldrop voor het varkensvlees en ons vrieshuis Vrieskade, een Beter Leven Keurmerk.

Voor meer informatie over deze of andere kwaliteitsnormen, kunt u contact opnemen met onze kwaliteitsafdeling of onze verkoopafdeling.